Για την επεξεργασία των κρεάτων, τον τεμαχισμό, την αποστέωση, την τυποποίηση, την συσκευασία τους καθώς και για την παραγωγή των κρεατοσκευασμάτων χρησιμοποιούνται ειδικά διαμορφωμένοι χώροι παραγωγής. Εκπαιδευμένο προσωπικό μεταποιεί την πρώτη ύλη σε ειδικά εξοπλισμένους χώρους με τα κατάλληλα μηχανήματα συσκευασίας.
Η επεξεργασία του κρέατος γίνεται υπό υγιεινές συνθήκες και εφαρμόζεται σύστημα HACCP.
Για την ασφαλή συντήρηση των κρεάτων χρησιμοποιούμε ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης , θαλάμους κατάψυξης και τούνελ κατάψυξης.
Στόχος μας είναι η ποιότητα και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.